Què oferim?

Oferim tallers de jocs amb la llengua catalana com a element vertebrador, i també formació per a docents de llengua.​

Tallers

A Llenguajocs oferim tallers dinàmics i entretinguts de jocs en un ambient que convida tothom a sentir-s’hi a gust, a passar-s’ho bé i a aprendre de manera gairebé inconscient. L’element vertebrador dels tallers són jocs relacionats amb la llengua, adaptats sempre al grup de participants, sigui quin sigui el seu nivell de llengua.

Cursos

Els nostres cursos es basen en l’oferiment d’un seguit de recursos variats per aplicar noves fórmules amb enfocaments més lúdics en l’ensenyament de la llengua catalana i en els aspectes socials i culturals que hi estan relacionats per tal de potenciar, principalment, la participació, l’aprenentatge i la creativitat de l’alumnat.

Elaboració de material

Elaborem jocs de llengua per treballar tot tipus de contingut lingüístic (fonètic, morfosintaxi, lèxic, …), rutes lúdiques amb contingut de llengua, dinàmiques ludolingüístiques, entreteniments lingüístics…

Assessorament

Oferim eines i idees per treballar continguts lingüístics de manera lúdica. Donem orientacions per contribuir que l’aprenentatge sigui més motivador i divertit amb la inclusió de reptes.