A causa de la situació provocada per la COVID-19, hem adaptat els nostres tallers i cursos al format en línia.
Tanmateix, continuem oferint tallers en espais oberts o interiors prou amplis, amb distància de seguretat, ús de mascareta i sense necessitat de compartir cap material.

Inici > Som…

Som...

Una (bona) decisió a l’últim moment em va fer estudiar filologia catalana. Mentrestant, estava en contacte permanent amb el joc fent de monitora d’esplai. Laboralment, sempre han conviscut activament les dues facetes: a l’ensenyament d’adults al CPNL, als cursos de Jocs de llengua del Col·legi de Llicenciats, al disseny de trobades del Voluntariat per la llengua… La veritat, em costa imaginar la llengua sense el seu vessant lúdic…

Va ser per la influència d’una bona professora de literatura catalana de COU que vaig baixar del Pallars a la ciutat a estudiar filologia catalana a la UB. I per capritx de la vida, va ser vivint a Lisboa quan vaig descobrir la meva vocació per l’ensenyament de la llengua en una escola d’idiomes de la universitat ISCTE. Des d’aleshores, i d’això ja fa més de quinze anys, entretenint i jugant he ensenyat llengua a alumnes de més de cinquanta nacionalitats, ara des del CPNL.

Jo sempre havia volgut fer periodisme, però la passió per la literatura em va acabar empenyent cap a la facultat de filologia catalana de la UB. Al final, em guanyo la vida amb la llengua, curiosament, corregint i editant textos de periodistes… Després d’una etapa com a  professora al CPNL, ja fa un bon grapat d’anys, he treballat sempre com a correctora en diverses capçaleres de la premsa escrita del país i per a editorials de tota mena. I la literatura? Sempre ocupa unes hores del meu temps lliure…

L’atzar va fer que el setembre del 2005 tots tres coincidíssim a la delegació de Sant Andreu del Consorci per a la Normalització Lingüística. Tot i que d’això ja fa molts anys, i malgrat que els nostres camins professionals es van separar, hem mantingut l’amistat, i de la passió compartida per la llengua ha nascut Llenguajocs.