A causa de la situació provocada per la COVID-19, hem adaptat els nostres tallers i cursos al format en línia.
Tanmateix, continuem oferint tallers en espais oberts o interiors prou amplis, amb distància de seguretat, ús de mascareta i sense necessitat de compartir cap material.

Com juguem?

Juguem en grups. El nombre de components dels grups i de les sessions depèn de la gent que s’apunti al taller, però considerem que un mínim de deu persones i un màxim de trenta és ideal per tirar endavant un taller. En funció del nombre de participants, fem grups de tres o quatre persones.

El material el posem tot nosaltres. Els participants només cal que porteu unes bones dosis d’enginy, imaginació, ganes de riure, de passar-vos-ho molt bé…

Llenguajocs és nòmada!

Ens adaptem a diferents espais, des d’una escola fins a una biblioteca, un centre cívic, una residència per a la gent gran, un casal… Fins i tot, ens podem adaptar a espais a l’aire lliure i fer tallers en fires i festes al carrer!

La durada de les sessions acostuma a ser d’una a dues hores, però també oferim tallers de diversos dies i de durades variades.

Ens desplacem arreu del país, de nord a sud i d’est a oest.

Llenguajocs en ruta

Els participants diuen...

Moltes gràcies pel curs, tot i que ja jugo habitualment a classe, han estat molt útils tots els recursos que ens heu donat. 

Molt agraïda per tot el material, suport i acompanyament. He gaudit molt del curs i heu punxat la meva voluntat. Teniu molt de mèrit perquè el divendres és un dia complicat i ens hem connectat sempre i heu provocat la participació.

Ha estat un experiència més enriquidora del que en principi m’esperava. Enhorabona i bona feina!

Contacte

Si us plau, omple el formulari perquè puguem saber més sobre tu i les teves necessitats.

© 2022 Llenguajocs. All Rights Reserved.