A causa de la situació provocada per la COVID-19, hem adaptat els nostres tallers i cursos al format en línia.
Tanmateix, continuem oferint tallers en espais oberts o interiors prou amplis, amb distància de seguretat, ús de mascareta i sense necessitat de compartir cap material.

Què oferim?

A Llenguajocs oferim tallers dinàmics i entretinguts de jocs en un ambient que convida tothom a sentir-s’hi a gust, a passar-s’ho bé i a aprendre de manera gairebé inconscient. L’element vertebrador dels tallers són jocs relacionats amb la llengua, adaptats sempre al grup de participants, sigui quin sigui el seu nivell de llengua. En tenim una base de més de cent deu, molts dels quals de creació pròpia, per divertir-se aprenent, sempre partint de la idea que entenem el joc com una activitat creativa dirigida a aconseguir un repte que disminueixi les tensions, augmenti la motivació i millori la concentració de les persones participants.

Aquest format de taller, entès com una experiencia vivencial, és una eina innovadora per fer formació a professionals i futurs professionals de l’ensenyament de la llengua. D’aquesta manera transmetem la importància de jugar en el procés d’aprenentatge i fem conscients els formants de com adquirir coneixements i assolir nous continguts de manera amena, dinàmica i gairebé inconscientment. Evidentment cada sessió de formació compta amb el seu espai de creació, millora de propostes i reflexió sobre els diversos formats de jocs.

Tallers

Juguem en grups. El nombre de components dels grups i de les sessions depèn de la gent que s’apunti al taller, però considerem que un mínim de deu persones i un màxim de trenta és ideal per tirar endavant un taller. En funció del nombre de participants, fem grups de tres o quatre persones.

Cursos

Els nostres cursos es basen en l’oferiment d’un seguit de recursos variats per aplicar noves fórmules amb enfocaments més lúdics en l’ensenyament de la llengua catalana i en els aspectes socials i culturals que hi estan relacionats per tal de potenciar, principalment, la participació, l’aprenentatge i la creativitat de l’alumnat.

Contacte

Si us plau, omple el formulari perquè puguem saber més sobre tu i les teves necessitats.