A causa de la situació provocada per la COVID-19, hem adaptat els nostres tallers i cursos al format en línia.
Tanmateix, continuem oferint tallers en espais oberts o interiors prou amplis, amb distància de seguretat, ús de mascareta i sense necessitat de compartir cap material.

Juguem?

A Llenguajocs oferim tallers dinàmics i entretinguts de jocs en un ambient que convida tothom a sentir-s’hi a gust, a passar-s’ho bé i a aprendre de manera gairebé inconscient. L’element vertebrador dels tallers són jocs relacionats amb la llengua, adaptats sempre al grup de participants, sigui quin sigui el seu nivell de llengua. En tenim una base de més de cent deu, molts dels quals de creació pròpia, per divertir-se aprenent, sempre partint de la idea que entenem el joc com una activitat creativa dirigida a aconseguir un repte que disminueixi les tensions, augmenti la motivació i millori la concentració de les persones participants.

Aquest format de taller, entès com una experiencia vivencial, és una eina innovadora per fer formació a professionals i futurs professionals de l’ensenyament de la llengua. D’aquesta manera transmetem la importància de jugar en el procés d’aprenentatge i fem conscients els formants de com adquirir coneixements i assolir nous continguts de manera amena, dinàmica i gairebé inconscientment. Evidentment cada sessió de formació compta amb el seu espai de creació, millora de propostes i reflexió sobre els diversos formats de jocs.

A Llenguajocs jugar i aprendre van de la mà.

Com a docents de llengua catalana, hem experimentat durant molts anys que una metodologia basada en el joc facilita l’aprenentatge i els alumnes n’assimilen millor els continguts. 
I no oblidem la creativitat que aporta el fet de jugar, una de les habilitats, sigui dit de pas, més sol·licitades actualment en el mercat laboral i que creiem que començarà a tenir una importància rellevant en els models educatius.
El joc és, també, una font de rialles, i riure afavoreix l’estimulació cerebral, incrementa la capacitat de retenir informació i conceptualitzar.
A qui li queda cap dubte que jugar i aprendre van lligats?

Sabíes que...

El joc és el millor aliat de la diversió, l’acció, la motivació, el desig, el repte, la satisfacció, el moviment i la interacció social; i tots aquests elements són el recurs perfecte per estimular totes les àrees del cervell implicades en l’aprenentatge. I això no ho diem només nosaltres... Experts en neurociència demostren que aquestes activitats lúdiques com a exercicis regulars resulten un excel·lent gimnàs per a la plasticitat cerebral, la qual cosa permet millorar la memòria i associar idees de manera més efectiva, i fomentar les dinàmiques de participació activa i el moviment. A més, com més gran sigui la connexió entre el que aprenem i les emocions, més sòlid i durador en serà l’aprenentatge. 

Contacte

Si us plau, omple el formulari perquè puguem saber més sobre tu i les teves necessitats.

© 2022 Llenguajocs. All Rights Reserved.