Barcelona

Sessió Espai de Gent Gran Montserrat Olivella

 

Una nova col·laboració amb els Espais de Gent Gran de l’Eixample, en aquest cas a l’Esquerra de l’Eixample.

Presencial. 18 assistents.

22 de novembre de 2021

Sessió Espai de Gent Gran Transformadors

 

Molt contents d’aquesta primera sessió després del temps de pandèmia per ser un espai de joc i reunió per grups. I primera col·laboració amb els Espais de Gent Gran de l’Eixample. 

Presencial. 10 assistents.

15 de novembre de 2021

Sessió Escola Gravi

 

Dues sessions, una per a cada classe de P5, en què per grups de tres van identificar monosíl·labs d’una il·lustració, trobar la parella descrivint una fotografia, formar paraules a partir de sil.labes… i se’n van sortir extraordinàriament bé!

 

Presencial. 24 de març de 2021.

CATClub, Universitat de Barcelona (col·laboració amb el CNL de Barcelona)

 

El 17 d’octubre de 2019, 6 grups s’esforçaven al màxim per encertar les respostes. En cada grup hi havia, barrejats, estudiants de mobilitat de la Universitat de Barcelona i estudiants de nivell elemental del Centre de Normalització Lingüística de Barcelona. El grup guanyador ho va ser… amb 1 punt de diferència sobre la resta!

Pots llegir la crònica completa d’aquesta sessió al bloc del CATclub clicant aquí.

Biblioteca Montserrat Abelló

 

El 22 de febrer del 2019, divendres a la tarda, unes quantes persones amb un bon nivell de llengua es van reunir per jugar.

Quins grups més competitius! Les pissarretes van quedar petites per incloure totes les frases fetes relacionades amb els aliments!

 

© 2024 Llenguajocs. All Rights Reserved.